Urbex Photo in Volterra – Italy

Op weg naar een erg mooie stad -Volterra in Italië- parkeerden we de auto op een overvolle parkeerplaats. Waar honderden mensen kozen voor het “snel naar de pendelbus rennen” besloot ik een kijkje te nemen bij de vervallen huisjes aan de rand van deze parkeerplaats. Ze stonden er wat sober bij. En terecht natuurlijk. Ze waren al jaren dusdanig verwaarloosd dat je er bijna medelijden mee zou krijgen.

Terwijl ik foto’s maakte, merkte ik dat er meer aandacht ontstond voor deze huisjes. Sowieso vroegen mensen aan me waarom ik in godsnaam deze oude rommel aan het fotograferen was. “Oude rommel?” vroeg ik. Kijk eens goed…

De overige foto’s publiceer ik later. De herinnering is het vertraagde antwoord van dame in kwestie. Ze keer er zeker een half uur langer rond dan gepland.

2017-08-25T15:24:56+02:00
WhatsApp chat