Aan alles komt een einde. Dus ook aan de periode tot de volgende trip. Die trip gaat waarschijnlijk weer naar Italië.

Maar voor het zover is, moeten we nog even naar huis rijden. We hebben de knoop doorgehakt en gaan in een keer naar huis en we overnachten lekker in ons eigen bed. We hebben een goeie 1200 km voor de boeg.

We pakken onze spullen en dalen het smalle pad af naar de auto die nog net het smalle weggetje niet volledig blokkeert. We houden vertrek om 09:30 uur. Alle spullen zitten weer in de auto gepropt en we vertrekken.

Tot aan de Gotthard tunnel verloopt de rit vrij gemakkelijk. Het enige wat nog steeds in de weg rijdt zijn de Italianen en de vermoeide en gehaaste vakantiegangers op weg naar huis. Bij de Gotthard tunnel gelden bij drukte specifieke regels in verband met veiligheid en smogg in de tunnel. Wil je weten wat de handigste, veiligste en uiteindelijk de leukste manier is om de Gotthand te nemen is?

Neem even contact op. We houden je op de hoogte van allerlei supertips die je vakantie stukken leuker kan maken.

Eigenlijk verloopt de reis prima. We stoppen op een aantal mooie rustplekken, maar wat is er interressant aan de reis naar huis? Inderdaad weinig. We maken onderweg plannen voor onze volgende reis.

Om 23:59 zíjn we back home.

2017-06-15T23:34:49+02:00
WhatsApp chat